PROJEKT HRVATSKOG SEKTORA POVRĆA

Štovani čitatelji, drage kolege,

Tijekom proteklih godina naša je Zajednica nastojala i borila se kako bi poboljšala profesionalnu sposobnost i mogućnosti svojih članova, kao i hrvatskog sektora povrća općenito.
29. ožujka 2004.g. Projekt hrvatskog sektora povrća (HSP projekt) dobio je ‘’zeleno svjetlo'' i službeno započeo 1. travnja 2004.g., a trajati će do prosinca 2005.g. Naša je Zajednica primatelj tog projekta, što znači da će, tijekom njegova trajanja, stručnjaci iz zapadne Europe, kao i domaći eksperti, pomagati ZUHPu u pitanjima koja se tiču tržišta povrća.
Ujedno koristim prigodu da pozdravim početak realizacije ovog projekta i izrazim svoju zahvalnost nizozemskoj vladi, koju u Hrvatskoj predstavlja ambasada Kraljevine Nizozemske, na ovoj važnoj gesti razumijevanja i solidarnosti sa našim sektorom. Zahvaljujem i Ministarstvu poljoprivrede,šumarstva i vodnog gospodarstva RH na podršci i posredovanju u realizaciji ideje Projekta hrvatskog sektora povrća.
Projekt predstavlja tehničku suradnju i pomoć, a obuhvaćati će prenošenje znanja i iskustva iz sektora povrća zemalja zapadne Europe, posebice Nizozemske. Naša Zajednica, kao primatelj ovog projekta, biti će u centru njegovih dnevnih aktivnosti. Naša ja zadaća da pomognemo realizaciji ovog projekta, da ne zatvaramo vrata njegovim inicijativama, idejama i prijedlozima koji će ići prema ovom sektoru.
U tom smislu, s odredjenim ponosom i nadom predstavljamo ovaj Projektni bilten kojim ćemo Vas uredovno informirati o svemu što se događa u okviru HSP projekta.Već i to možemo smatrati jednim pomakom u nastojanju naše Zajednice da obrani interese svojih članova, proizvodjača povrća iz cijele Hrvatske.

Sa štovanjem Vaš,
Zlatko Zagorec, predsjednik” ZUHP”
ARHIVA BILTENA

01. bilten travanj 04.pdf
02. bilten svibanj 04.pdf
03. bilten lipanj 04.pdf
04. bilten srpanj 04.pdf
05. bilten rujan 04.pdf
06. bilten listopad 04.pdf
07. bilten studeni 04.pdf
08. bilten prosinac 04.pdf
09. bilten sijecanj 05.pdf
10. bilten veljaca 05.pdf
11. bilten ozujak 05.pdf
12. bilten travanj 05.pdf
13. bilten svibanj 05.pdf
14. bilten lipanj 05.pdf
15. bilten srpanj 05.pdf
16. bilten rujan 05.pdf